Kamera snimila stravičnu nesreću u kojoj su poginuli otac i dva sina (Video)

Stravična saobraćajna nesreća kod Rume, u kojoj je stradalo troje, a povrijeđeno četvoro ljudi, zabilježena je obližnjom kamerom sa lokalnog puta.

Video-snimak objavila je “Sremska TV”. Do nesreće došlo je noćas u oko tri sata poslije ponoći, kada je otac sa sinovima i rodbinom krenuo po mladu jednog od sinova, nakon čega je automobil reno laguna sletio sa puta i zakucao se u banderu.

Na licu mjesta stradali su otac i dva sina, a četvoro je povrijeđeno.

U nesreći su poginuli Miroslav J. (37) iz Krčedina, Marko J. (19) iz Starih Banovaca i Mirko J. (17), takođe, iz Starih Banovaca.

U teškom stanju nalazi se N. P. (16) iz Golubinaca, dok je teške tjelesne povrede zadobila Nagelina N. (27) iz Nikinaca, a lakše je povrijeđen Aleksandar D. (21) iz Golubinaca.

Mještani su za “Sremsku TV” ispričali da se sve odigralo u nekoliko sekundi i da je bilo užasno.

“Čulo se kao eksplozija. Bilo je grozno, komšije su pokušale da pomognu koliko su mogli. Vatrogasci su ih izvlačili iz vozila”, ispričala je Hatidža Cvijetičanin.

U vozilu je kako se saznaje bilo osmoro, dok je jedna osoba bila u gepeku, piše “Blic.rs”.

“Bilo je strašno za gledati. Kažu da su bili da prose mladu, poginuli su valjda otac i dva sina, jedan od njih se trebalo da se oženi”, rekao je jedan meštanin.

Izvor: Nezavisne novine

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!