Univerzalna škola sporta UNI SPORT Bijeljina učestvovala na takmičenju školica sporta u Ugljeviku

U Ugljeviku je danas održano četvrto takmičenje školica sporta, u kojem je učestvovalo 300 djece predškolskog i mlađeg školskog uzrasta iz opštine domaćina i gradova Bijeljina, Doboj, Brčko i Tuzla

Takmičile su se ekipe “Uni Sport” iz Bijeljine, “Sparta” Doboj, “Sportisimo” iz Brčkog, “Delfin” iz Tuzle i domaćini Školica sporta “Mali šampioni” iz Ugljevika, koja je organizator takmičenja.

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić svečano je otvorio takmičenje naglasivši da je Ugljevik grad mladosti i sporta.

Perić je u ime domaćina poželio svim gostima da se prijatno i ugodno osjećaju i da iz Ugljevika ponesu lijepe uspomene.

“Ugljevik je danas pun radosti, sreće i ljepote i želja svih nas je da tako ostane i u budućem periodu”, poručio je Perić.

On je najavio da će opština Ugljevik i u narednom periodu materijalno pomagati ovakve i slične aktivnosti koje promovišu sport i zdrav stil života.

Zahvalnicu za podršku i pomoć organizaciji današnjeg takmičenja načelniku Periću uručio je organizator Mladen Stevanović.

Mališani iz Univerzalne škole sporta UNI SPORT Bijeljina danas su imali svoje prvo zvanično takmičenje. Petnaest mališana nije krilo svoje zadovoljstvo što prisustvuju takmičenju, a ugljevičkoj publici prikazali su svoje zavidno znanje i vještine.

Jedan od trenera u UNI Sportu Bijeljina, Damir Begović istakao je da je današnje takmičenje od velikog značaja za našu mladu školu i najavio sljedeće druženje za dvadeset dana u Tuzli.

Mališani iz UNI SPORTA dva puta sedmično treniraju, a kako je naglašeno iz ove škole u toku je upis novi članova i priprema za svoje takmičenje koje će se održati na gradskom trgu.

Sve informacije u vezi upisa u UNI SPORT BIjeljina možete dobiti na telefon 066 58 58 58

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!