Vanredna informacija o vodosnabdijevanju za petak, 5. april 2019.

Dana 5. aprila 2019. godine, zbog jučerašnje havarije na transportnom cjevovodu i velikog broja manjih kvarova, vode neće biti u periodu od 09:00 do 14:30 časova u sljedećim ulicama: Marka Miljanova i Srpske dobrovoljačke garde u Bijeljini, 1. maja i Кarađorđeva u Dvorovima, uključujući sve manje priključne ulice, kao i u naseljima Popovi i Amajlije.

Takođe, zbog redovnog remonta elektro-energetskih postrojenja na Pumpnoj stanici “Hase”, u vremenu od 08:00 do 17:00 časova, doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom, što će izazvati i prekid u radu pumpnih postrojenja koja vodom snabdijevaju naselja: Hase, Obrijež, Novo naselje Hase, Brijesnica, dio naselja Ljeljenča i Šumice, te će u ovim naseljima, u pomenutom periodu, biti prekinuto ili otežano vodosnabdijevanje.


Ako želite da se vaša reklama nalazi unutar svakog teksa pošaljite mail: [email protected]

I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovom dijelu grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju.

Izvor : A.D. “Vodovod i kanalizacija” Bijeljina

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!