PRIVREDNICI PODRŽALI TRASU AUTO-PUTA KOJU PREDLAŽE GRAD

 Privrednici u Bijeljini podržali su danas trasu auto-puta Beograd-Banjaluka kroz Semberiju koju predlaže grad, saopšteno je iz Gradske uprave.


“Podržali smo predloženu trasu auto-puta jer smatramo da je izuzetno dobra, s obzirom na njenu dužinu i blizinu urbanom području Bijeljine”, rekao je direktor Područne privredne komore Anto Gajić nakon sjednice Privrednog savjeta grada. 

On je naveo da je ovim prijedlogom predviđeno da se auto-put spoji i sa Pavlovića mostom, trasa bi išla sjevernim dijelom Semberije i bila bi na tri do četiri kilometra od gradske zaobilaznice, što bi značilo i spajanje sa poslovno-industrijskim zonama, a kraća je za 18 kilometara od trase koju je ranije predlagala Bijeljina. 


Ako želite da se vaša reklama nalazi unutar svakog teksa pošaljite mail: [email protected]

Predsjednik Privrednog savjeta grada Đorđe Slavinjak izrazio je očekivanje da će auto-put privući u Bijeljinu privredne subjekte iz okoline i investitore, čime će se poboljšati standard građana na ovom području. 

Prema njegovim riječima, na sastanku je bilo riječi i o promociji stručnih zanimanja, ostvarenju plana kapitalnih investicija i o akcionom planu zapošljavanja na području Bijeljine. 

“Veoma je važno da se đaci upoznaju o proizvodnim i zanatskim djelatnostima da bi se otklonila averzija djece i njihovih roditelja prema ovim zanimanjima, jer su zanati veoma traženi na tržištu”, rekao je Slavinjak.

Izvor: Srna

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!