UHAPŠENI PRILIKOM POKUŠAJA KRIJUMČARENJA DEVET MIGRANATA

Pripadnici Jedinice granične policije Bijeljina uhapsili su danas dvojicu državljana BiH čiji su inicijali M.P. /44/ i M.S. zbog sumnje da su čamcem, preko rijeke Drine, pokušali prokrijumčariti devet ilegalnih migranata iz Srbije.

Iz Granične policije saopšteno je da je jedno nepoznato lice, primijetivši granične policajce pobjeglo ka Srbiji, dok su M.P. i M.S. uhvaćeni na teritoriji BiH.

O ovom je obaviješten tužilac Tužilaštva BiH, koji je naložio privremeno oduzimanje sredstva izvršenja krivičnog djela, te da bude dostavljen izvještaj o krijumčarenju ljudi.

Ilegalni migranti nisu posjedovali identifikacione dokumente, a u razgovoru sa pripadnicima Granične policije izjavili su da dolaze iz Pakistana i Bangladeša.

O ovom događaju obaviješteni su i službenici Stanice granične policije Trbušnica Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, s ciljem pronalaska lica koje je pobjeglo na teritoriji te zemlje i u toku je dalji rad na ovom slučaju.

Na Graničnom prelazu Rača juče je uhapšen državljanin Srbije čiji su inicijali S.Č. /51/, jer je utvrđeno da je za njim Policijska stanica Bijeljina raspisala potragu zbog krivičnog djela krađa električne energije ili prirodnog gasa.

Uhapšeni je S.Č. predat je službenicima Policijske stanice Bijeljina.

Izvor: NTV Arena

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!