BEBA IZGUBILA BITKU ZA ŽIVOT Mjesec dana od nesreće u Čelincu preminuo mališan

Dječak P. D. (1) preminuo je od povreda koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se prije mjesec dana dogodila u blizini Čelinca, saznaje Srpskainfo.

Teška nesreća dogodila se 3. aprila na putu Čelinac -Ukrina, u mjestu Jošavka Gornja. Tom prilikom povrijeđeno je šest osoba, među kojima je bilo troje djece.

U Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske rekli su da je P. D. 3. aprila hospitalizovan u Klinici za dječiju hirurgiju sa zadobijenim teškim povredama glave, grudnog koša i abdomena.

– Od prijema u UKC RS pacijent se nalazio u stanju kome. Bio je priključen na aparate za meheničku ventilaciju. Pored svih napora ljekara da spasu mladi život, pacijent je preminuo u utorak u 11.40 časova – rekao je načelnik ove klinike doktor Zoran Rakonjac.

U ovoj nesreći teške povrede zadobila je i djevojčica S. D. (2) koja je u bolnicu primljena sa takođe sa teškim povredama glave, grudnog koša i abdomena.

-Ona je za sada stabilnog zdravstvenog stanja i ostaje dalje na bolničkom liječenju i praćenju – pojasnio je doktor Rakonjac.

Poslije nesreće iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka saopšteno je da su u sudaru učestvovali terensko vozilo „rendž rover“ kojim je upravljao Veselin Vrhovac (30) iz Čelinca i automobil „pežo 307“ u kojem su se nalazile Dragana Dujaković (27)  i Vesna Dujaković (30) iz Čelinca.

-Prilikom saobraćajne  nesreće troje maloljetne djece je zadobilo povrede, kao i vozači i suvozač koji se nalazio u „pežou“ – rekli su u Tužilaštvu.

Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni okružni  tužilac Branko Bjelajac, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Čelinac.

Izvor: Srpska info

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!