OTKRIVENO 3.715 KUTIJA CIGARETA BEZ AKCIZNIH MARKICA

Pripadnici Jedinice granične policije Bijeljina i Uprave za indirektno oporezivanje BiH otkrili su na graničnom prelazu Popovi u automobilu “reno” registarskih oznaka Srbije 3.715 kutija cigareta bez akciznih markica.

Cigarete su otkrivene u srijedu, 1. maja, u šupljinama i namjenski napravljenim prostorima u vozilu, a vozač, dvadesetdevetogodišnji državljanin Srbije čiji su inicijali U.S, uhapšen je i predat Tužilaštvu BiH, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krijumčarenje u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljeni promet akciznih proizvoda, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Dan ranije, na graničnom prelazu Rača prilikom kontrole “pežoa” registarskih oznaka Srbije otkrivena su tri lica sa područja samoproglašenog Kosova koja su u BiH pokušala da uđu sa tuđim ličnim kartama Srbije.

Vozač “pežoa” državljanin Srbije čiji su inicijali S.S. /32/, kao i lica sa područja samoproglašenog Kosova E.K. /18/, I.K. /17/ i A.S. /17/ predati su pripadnicima Službe za poslove sa strancima.

Protiv državljanina Srbije Tužilaštvu BiH biće podnesen izvještaj o krijumčarenju ljudi.

Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su 30. aprila na graničnom prelazu Doljani državljanina BiH čiji su inicijali G.S. jer ga potražuje Osnovni sud na Sokocu zbog nasilja u porodici. Uhapšeni je predat službenicima Sudske policije Trebinje.

Na graničnom prelazu Zupci prilikom ulaska u BiH uhapšena je četrdesetogodišnja državljanka BiH čiji su inicijali M.Z. nakon što je utvrđeno da je potražuje Osnovni sud Brčko distrikta zbog pronevjere nakon čega je predata službenicima Sudske policije distrikta

Na Aerodromu Sarajevo, prilikom kontrole pasoša, na letu iz Beča Granična policija je utvrdila da tridesetsedmogodišnjeg državljanina BiH čiji su inicijali I.D. potražuje Tužilaštvo Tuzlanskog kantona zbog krađe.

Izvor: NTV Arena

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!