Servisne informacije za 04. maj 2019. godine

Porodilište: Četiri bebe

Na porođajnom odjeljenju bijeljinske bolnice, u protekla 24 časa rođene su četiri bebe: tri dječaka i jedna djevojčica.

Bijeljina: Jutro suvo, popodne kiša

U Republici Srpskoj umjereno i pretežno oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima uz mjestimično obilnije padavine u Hercegovini. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 8, najviša dnevna temperatura vazduha do 21 stepena.

Ujutro umjereno i pretežno oblačno sa kišom na krajnjem zapadu, a u ostalim krajevima suvo. Tokom prijepodneva padavinska zono se širi, tako da će će u drugom dijelu dana zahvatiti većinu krajeva uz oblačno vrijeme biće kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom uz mjestimično obilnije padavine u Hercegovini. Кoličina padavina za 24 časa će se kretati od 15 do 35mm, u Hercegovini lokalno i preko 50 mm. Vjetar slab do umjeren, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura od 13°C do do 20°C, u planinama oko 10°C.

Zbog remonta TS “Modran” danas bez struje 8.000 kupaca

Radnici “Elektro-Bijeljine” će u subotu 4.maja 2019.godine, imati radove na godišnjem remontu TS 35/10 kV “Modran”, zbog čega će u vremenu od 7:30 do 15:00 časova, bez električne energije biti oko 8 hiljada kupaca.

 U pomenutom terminu, kupci koji se snabdijevaju sa dalekovoda “Novi Ugljevik”, “Korenita”, “Mezgraja”, “Trnova”, “Koraj”, “Suvo Polje”, “Sjever” i “Bogutovo Selo”, neće imati električne energije.

Riječ je o kupcima sa cjelokupne teritorije opštine Ugljevik , zatim dijela Suvog Polja i manjeg dijela opštine Lopare.
Molimo cijenjene kupce za razumijevanje zbog višesatnog zastoja u snabdijevanju električnom energijom, navodi se u saopštenju Elektro-Bijeljine.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!