Virus korona “pokosio” Zvezdu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić, dio stručnog štaba, kao i osmorica košarkaša crveno-bijelih, zaraženi su virusom korona, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

Zvezda je saopštila da je nakon testiranja na virus korona koje je odrađeno u utorak, znatno povećan broj zaraženih u srpskom klubu.

Bilo je poznato od ranije da je Nikola Kalinić bio pozitivan na testiranju, a virus korona je potpuno “pokosio” crveno-bijele.

Stručno osoblje koje je bilo pozitivno na testiranju čine: trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Bošković, član stručnog štaba Nikola Birač. 

Čak osmorica košarkaša su takođe zaraženi, a to su: Branko Lazić, Ostin Holins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović, Majk Cirbes i Luka Mitrović.

– Shodno svim zdravstvenim mjerama i preporukama ljekara, svi članovi našeg kluba koji imaju pozitivan nalaz, naredni period provešće u izolaciji i uz nadzor klupskih ljekara. S obzirom na nove okolnosti, klub će se o daljim koracima oglasiti već u srijedu, a o zdravstvenom stanju ekipe, blagovremeno ćemo i svakodnevno obavještavati javnost u narednom periodu – dodaju iz Crvene zvezde.

(rtrs)

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!