Veterani Zvezde gostovali u Bijeljini (Foto)

Novo gostovanje veterana Crvene zvezde u Republici Srpskoj potvrdilo je da svaki dolazak predstavnika crveno-belih predstavlja svojevrsan praznik za Srbe na levoj obali Drine.
Radnik – Crvena zvezda 3:1 (2:0)

Stadion: Stadion Proletera Dvorovi.

Gledalaca: 1200.

Sudija: Milorad Jugović.

Strelci: Trifković u 10. i 26, Novaković u 53. za Radnik, a Mićić u 47. minutu za Crvenu zvezdu.

Radnik: Simeunović, Đokoć, Marković, Кunvačić, Anđelić, Lukić, Trifković, Žiković, Кojić, Savić, Rankić. Igrali su još: Borković, Garić, Nešković, Novaković, Stajić, Pajić, Mijatović.

Crvena zvezda: Radulović, Petrović, Nikolić, Stevović, Čula, Turkalj, Кrnješevac, Vanić, Škoro, Đurovski, Mićić. Igrali su još: Milosavljević, Jevtović.

Veterani Crvene zvezde gostovali su u Dvorovima gde su odmerili snage sa Radnikom iz Bijeljine u okviru svečanosti kojoj je prisustvovalo preko hiljadu ljubitelja fudbala.

Uprkos kišnom vremenu, fudbalski prijatelji su odigrali uzbudljiv meč, a Radnik je na krilima dvostrukog strelca Perice Trifkovića stekao osetnu prednost pred odlazak na odmor.

Prelepim lob udarcem Dragan Mićić je vratio neizvesnost u nastavku meča, ali je sve dileme razrešio Novaković ujedno postavivši i konačni rezultat.

Gosti na terenu Proletera, bili su i timovi iz Ilijaša i Istočnog Sarajeva, a po završetku fudbalskog duela upriličeno je druženje koje je lokalna publika iskoristila da se upozna i fotografiše sa nekim od legendi Crvene zvezde me]u kojima su, osim aktera meča bili i Stanislav Кarasi, Miloš Šestić, Ratomitr Dujković, Toma Milićević, Perica Ognjenović…

  • Uvek je zadovoljstvo doći u Republiku Srpsku i suvišno je govoriti o ljubavi ljudi ovde prema Crvenoj zvezdi. Gostovanja okolini Bijeljine postala su tradicija i rado se odazovemo na svaki poziv fudbalskih prijatelja iz ovih krajeva. Utisi su, kao i uvek kad gostujemo sa ove strane Drine, fenomenalni i izvesno je da je ovo samo jedno u nizu gostovanja Zvezde u Republici Srpskoj – rekao je Branimir Кanatar, sekretar veterana Crvene zvezde.

Izvor: FK Crvena Zvezda

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!