Radnik prvi put od starta sezone nije na posljednjm mjestu

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine prvi put od starta novog šampionata Premijer lige Bosne i Hercegovine nisu na posljednjoj poziciji. Trijumfom nad Slobodom 2:1 četa Velibora Đurića je preskočila Rudar Prijedor i u potpunosti se vratila u borbu za opstanak.

Bijeljinski tim pod vođstvom mladog stručnjaka igra sve bolje a protiv Slobode su na vrijeme došli i do prednosti.

RADNIK – SLOBODA 2:1

– Otvorili smo utakmicu kako smo željeli. Dali smo dva gola , stekli sigurnost, a onda smo mogli i da je povećamo. Na kraju prvog dijela imali smo sreće jer Sloboda nije realizovala svoju šansu. U drugom dijelu smo se nesvjesno i povukli, a Tuzlaci su nas pritiskali i na kraju tek u sudijskoj nadoknadi došli do gola. Za nas je ovo veoma važna pobjeda. Ako se zna da smo prošle sezone ispali i da smo od starta ove bili na posljednjem mjestu, sad se lakše diše. Napustili smo začelje i sad sa puno više optimizma gledamo u nastavaku . Probili smo psighološku barijeru i to nam je veoma važno. Takođe pohvalio bih odlično suđenje na ovom duelu koji je odigran po veoma teškom terenu– istakao je Đurić.

Za Radnik su u ovom meču zaigrale i novajlije napadač Haris Handžić, te krilni igrač Dejan Maksimović. Oni su u drugom dijelu dobili šansu.

– Sigurno je da će nam puno značiti u nastavku prvenstva. Proširili su rotaciju, donijeli iskustvo tako da možemo da se nadamo našim još boljim partijama. Svakim treningom i oni će biti u sve boljoj kondiciji i formi tako da će nam donijeti dimenziju više u igri-jasan je mladi stručnjak.

Radnik će u nastavku šampionata imati i dobar raspored jer sve glavne rivale dočekuje na svom terenu.

-Bili smo posljednji tako da ćemo u trećem dijelu imati dobar raspored. Posušje, Leotar i Rudar Prijedor čekamo na svom terenu i sigurno da treba da pokušamo da iskoristimo što o svojoj sudbini odlučujemo na domaćem terenu protiv direktnih rivala – istakao je Đurić.

(SrpskaInfo)

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!