Iz Zvijezde i Mladosti poručuju: Bez prava na kiks

Iza fudbalera Mladosti je serija od pet utakmica bez pobjede pa su posljednjim porazom na domaćem terenu od Tuzla Cityja izgubili šanse da se bore za sami vrh prvenstvene tabele. 


Ako želite da se vaša reklama nalazi unutar svakog teksa pošaljite mail: [email protected]

U današnji gostujući duel sa Zvijezdom 09 ulaze bez trenera Adnana Zildžovića, koji je podnio ostavku. Tim će na ovoj utakmici voditi njegov pomoćnik Elvedin Beganović.

– Nećemo odustati od svoje prepoznatljive igre, pokušat ćemo da se, nakon nekoliko loših rezultata, vratimo. Idemo da se nadigravamo i da pokušamo ostati neporaženi te da vratimo samopouzdanje – rekao je Beganović.

Pred fudbalerima Zvijezde 09 je izuzetno važan domaći meč protiv Mladosti u borbi za opstanak. Ekipa iz Etno-sela “Stanišići” je u seriji loših rezultata i trener Milenko Bošnjaković je svjestan da ga samo pobjeda zadržava u realnim izglednima za opstanak. 

– Mladost ima krizu rezultata i pokušat ćemo da to potraje i nakon našeg duela. Mislim da smo u ovom trenutku bolji sastav i da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje – rekao je Bošnjaković.

Izvor: Avaz

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!