Bijeljina: Hadžić novi trener Sloge iz Crnjelova

Trideset osmogodišnji fudbalski stručnjak, Senad Hadžić, vodiće ekipu Sloge iz Gornjeg Crnjelova u nastavku sezone, kako smo to već ranije i pisali.

On je sezonu počeo u ekipi Podrinja, ali je u septembru podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba, te je želio malo da odmori od fudbala poslije toga. Zimus je prihvatio poziv Sloge, i postao je pomoćnik Draganu Mićiću, koji je podnio ostavku poslije poraza od Tekstilca u 20. kolu Prve lige Republike Srpske, pa je ”vruć krompir” stavljen u ruke Senada Hadžića.

On je danas odradio i prvi trening kao šef stručnog štaba, a u razgovoru za naš portal ističe da je ekipa doživjela neopravdani pad u igri nakon utakmice sa Borcem.

– Mislim da je ekipa neopravdano pala poslije neuspjeha u duelu sa Borcem. Nekako nas je psihički ta utakmica ubila i poslije toga smo potonuli, te je posljedica toga i poraz od Tekstilca u subotu, ističe Senad Hadžić za naš portal, koji će debi kao šeg stručnog štaba imati protiv treuntno najbolje ekipe u Bosni i Hercegovini, Sarajeva, u Kupu BiH.

– Protiv Sarajeva očekujem reakciju ekipe. Pozitivan šok, kako se to kaže. Važno je da igrači reaguju, da pokažu da znaju da igraju i da nisu slučajno tu gdje jesu. Iskreno, jako mi je žao što je Dragan Mićić otišao. Imali smo odličan odnos od kako sam ja priključen stručnom štabu, ali to je fudbal. Nikada ne znate šta on donosi.

Dodaje, spreman je da se uhvati u koštac sa problemima.

– Spreman sam da se prihvatim posla. Imamo taj okršaj sa Sarajevom, a onda i meč sa Podrinjem. To je moj klub, ali Sloga je sada moja kuća i u ovom poslu nema emocija. Kako pristupimo meču sa Sarajevom, tako moramo i utakmici sa Podrinjem. Ništa nije izgubljeno. 

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!