Servisne informacije za 07. maj 2019. godine

Porodilište: Tri bebe

Na porođajnom odjeljenju bijeljinske bolnice, u protekla 24 časa rođena su tri dječaka.

Bijeljina: Promjenljivo oblačno i malo toplije

U Republici Srpskoj ujutru suvo uz promjenjljivu oblačnost, a na istoku pretežnu, i uz mogućnost slabih padavina. Tokom dana suvo, promjenjljivo oblačno, uz lagani rast dnevne temperature. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 6, najviša dnevna temperatura vazduha do 15 stepeni.

Ujutro malo do umjereno oblačno na sjeverozapadu i jugu, od centralnog pojasa na sjever i jugoistok uz pretežnu oblačnost, a na istoku oblačno još sa mjestimičnom slabom kišom. Oko rijeka i u kotlinskim predjelima sa maglom. Tokom dana malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima, u pojedinim predjelima od zapada preko jugozapada do juga i sa pretežno sunčanim vremenom. Ujutro će biti svježe, na planinama i u brdovivitim predjelima i sa slabim mrazem, a tokom dana uz rast dnevne temperature, pa će biti toplije nego prethodnih dana. Vjetar: slab do umjeren, sjevernih smjerova. Minimalna temperatura vazduha od 1°C do 6°C, na jugu do 9°C, u planinama oko -2°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 10°C do 15°C, u planinama od 5°C, na jugu do 17°C.

Vodosnabdijevanje:

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Dimitrija Tucovića, Kulina Bana u Bijeljini i Brzava i Savića bara u Janji, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno. I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovim dijelovima grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju. Pojednostavljene su i procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!