Servisne informacije za 06. april 2019. godine

Porodilište: Dvije bebe

Na porođajnom odjeljenju bijeljinske bolnice, u protekla 24 časa rođena su dva dječaka.

Vrijeme u Bijeljini:  

Promjenljivo oblačno i suvo. U Republici Srpskoj promjenjljivo oblačno i suvo sa sunčanim vremenom i sunčanim intervalima. Biće i dalje toplo, a mogućnost za kratkotrajni pljusak na istoku. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 6, najviša dnevna temperatura vazduha do 20 stepeni.


Ako želite da se vaša reklama nalazi unutar svakog teksa pošaljite mail: [email protected]

Ujutro vedro ili sa malom do umjerenom oblačnošću. Na istoku i jugu pretežno do potpuno oblačno i suvo. Svježije u planinama i na zapadu. Oko rijeka i po kotlinama će postojati uslovi za maglu.

Tokom dana suvo, sunčano uz dnevni razvoj oblačnosti. Na istoku i jugu promjenjljivije s više oblaka i s mogućnošću za po koji pljusak, izvjesnije uz rijeku Drinu. U ostalim predjelima će biti suvo i toplo. Vjetar na sjeveru slab i promjenjljiv, tokom dana slab istočni. U južnoj polovini zemlje slab tokom dana umjeren južni. Najviša dnevna temperatura vazduha: od 13°C do 18°C, na sjeveru, sjeverostoku i istoku oko 22°C, u planinama na zapadu od 7°C.

Informacije o vodosnabdijevanju:

Dana 6. aprila 2019. godine, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u periodu od 09:00 do 14:30 časova u Кarađorđevoj ulici u Dvorovima, uključujući sve manje, priključne ulice.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovom dijelu grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!