Servisne informacije za 02. april 2019. godine

Informacije o vodosnabdijevanju: 

Zbog rekonstrukcije i ukrajanja novih vodovodnih linija na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Galac i 24. septembra u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice.Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.  I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovim dijelovima grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju.

Isključenja el. energije :

U utorak će zbog godišnjeg remonta TS 35/10 kV “Dvorovi”, u periodu od 8 do 15 časova, bez električne energije biti kupci u Dvorovima, Triješnici, Dazdarevu, Кrivoj Bari, Međašima i Trnjacima. U pomenutom vremenskom intervalu, bez električne energije biće oko 3000 kupaca.
Takođe, zbog radova “Elektroprenosa BiH” u TS 110 kV “Bijeljina 3”, u utorak će u periodu od 13:30 do 15 časova, bez električne energije biti oko 1.200 kupaca koji se snabdijevaju preko 10 kV dalekovoda “Mesoprodukt”.

Molimo cijenjene kupce da uvaže pomenute radove, jer su neophodni za kvalitetnije snabdijevanje električnom energijom.

Porodilište: Četiri bebe

Na porođajnom odjeljenju bijeljinske bolnice, u protekla 24 časa rođene su četiri bebe: tri dječaka i jedna djevojčica.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!