USVOJITI TRASU AUTO-PUTA KOJA ODGOVARA SEMBERCIMA

BIJELJINA, 30. MARTA /SRNA/ – Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović poručio je da će dati doprinos da bude usvojena ona trasa auto-puta od Rače prema Brčkom koja najviše odgovara građanima Bijeljine i Semberije.
“Rača je dobila prioritet zahvaljujući saradnji Turske i Srbije. Na nama je da se prilagođavamo tim putnim pravcima koji od Beograda preko Bijeljine vode ka Banjaluci i Sarajevu”, rekao je Čubrilović novinarima poslije sastanka sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem. 

On smatra da promjena prostornog plana, čija faza slijedi, ne bi trebalo da bude problem. 

“Novi auto-put koji će proći pored Bijeljine daće dodatni impuls za razvoj ostale putne mreže”, ocijenio je Čubrilović. 

Prema njegovim riječima, ovi i ovako osmišljeni projekti znače razvoj cijele regije, a ujedno su i projekti povezivanja sa Srbijom. 


Ako želite da se vaša reklama nalazi unutar svakog teksa pošaljite mail: [email protected]

On je naveo i da grad Bijeljina može da bude zadovoljna kako je riješeno pitanje ulaza i izlaza u grad. 

Čubrilović je napomenuo da je sa Mićićem razgovarao i rješavanju pitanja riječnih nasipa da bi se izbjeglo ono što se dešavala prije nekoliko godina. 

Čubrilović, koji je i predsjednik Demokratskog saveza, izrazio je uvjerenje da sa Mićićem neće biti problema kada je riječ o stranačkoj sradnji na nivou grada, za koju je rekao da je bila veoma dobra i da takva treba da ostane. 

Mićić je nakon sastanka rekao novinarima da je danas dogovoreno da u budućoj saradnji grada Bijeljina i Narodne skupštine Republike Srpske budu obostrano podržavane sve dobre stvari, a kao najbitniji projekat je naveo auto-put od Rače prema Bijeljine i dalje prema Brčkom, Banjaluci i Sarajevu. 

On je istakao da je Čubrilović prihvatio prijedlog gradske vlasti i obećao da će na višim organima vlasti uraditi sve da bude prihvaćena trasa auto-puta koja nije daleko od grada.

Izvor: Srna 

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!