CVIJETINOVIĆ: BIVŠI PRIPADNICI GARDE PANTERI POKUŠAVAJU DA ME DISKREDITUJU


Jedna grupa ljudi u Udruženju veterana Garda Panteri nema formalno-pravni značaj, tvrdi Petar Cvjetinović, navodeći da su predstavnici ovog udruženja prije nekoliko dana sazvali konferenciju za medije kako bi kako navodi, diskreditovali njega kao predsjednika udruženja.

Govoreći o položaju boraca, Cvjetinović je rekao da se demobilisani borci u Bijeljini suočavaju sa velikim problemima. Riječ je kako kaže o tužbama koje stižu na adrese onih koji nisu bili u mogućnosti da redovno izmiruju obaveze za utrošenu električnu energiju I odvoz komunalnog otpada.

Rekao je danas na konferenciji za medije da Udruženje veterana garda Panteri I druga bratska udruženja u Srpskoj podržavaju formiranje rezervnog sastava MUP-a Srpske.Cvjetinović dodaje da ovo udruženje stoji uz policiju Srpske kao instituciju.

Cvjetinović je najavio da će Udruženje veterana garda panteri sa još šest bratskih udruženja u Srpskoj formirati krovnu organizaciju koja će se zvati Asocijacija udruženja elitnih jedinica Vojske Republike Srpske. Govoreći o obilježavanju 27 godina od formiranja jedinice Garda Panteri, najavio je da će članovi ovog udruženja položiti vijenac na spomenik Ljubiši Saviću Mauzeru, osnivaču Garde Panteri.

Izvor: Arena TV

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!