ZVIJEZDA 09 ISTOPILA ČELIK

U najboljoj utakmici ove sezone u Premijer ligi igrači Zvijezde 09 su lako ‘’istopili’’ Čelik, na svom terenu u Ugljeviku. Ovaj trijumf od 4:0 verovatno je I odlučujući korak ka opstanku tima iz Etno sela u bh fudbalskoj eliti.

Da će bodovi ostati domaćinu, moglo se naslutiti već u 9. minuti. Odlični sudija Dragan Petrović iz Banjaluke pokazao je na belu tačku. Siguran realizator bio je Huseinbašić.  Tim golom igrači Zvijezde 09 su stigli do vođstva, ali I ono što je mnogo važnije podigli samopuzdanje.

Diktirali su tempo i igru u ovom susretu. Čelik je pokušavao dođi do poravnanja. Stvorila je ekipa iz Zenice dve dobre pozicije, ali nisu pogoidli mrežu domaćina, a onda ih je u samom finišu evro golom srušio danas odlični Predragović. Takav gol se retko viđa na bh terenima, pa se na odmor otišlo sa prednošću Zvijezde 09 od 2:0.

Nastavak je donio isti sliku na terenu. Domaćin pametno i mirno čuva loptu i svoj gol, a onda u praktično tri minuite ruši ČelikiI stiže do velike pobede.

Prvo je Huseinbašić iz slobodnog udraca pogodio mrežu Zeničana, da bi konačan rezultat postavio Miljan Govedarica.

Nakon tog gola meč je praktično bio završen. Čelik nemoćan da bilo šta napravi, a Zvijezda 09 zadovoljna vođstavom i osvajanjem tri velika boda.

Zvijezda 09 – Čelik 4:0 (2:0)

Ugljevik. Stadion: Zvijezde 09. Sudija: Dragan Petrović (Banjaluka). Gledalaca:200 .Strelci: Huseinbaši (penal) 9. 55. Predragović 44 , Govedarica 58. (Zvijezda 09)

Zvijezda 09: Erić, Mišić, Anđić, Huseinbašić, Nikolić, Stjepanović, Brkić, Vojinović, Predragović, Babić, Govedarica.

Čelik: Pavlović, Hodžić, Okoli, Ćubara, Vrhovac, Dilaver, Okić, Žuna, Pecelj, Jamak, Jurina.

Igrač utakmice: Predragović (Zvjezda 09).This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!