Već godinama se brinu o zdravlju: Porodično gazdinstvo Savić kod Bijeljine proizvodi ulja i prodaje domaće proizvode visokog kvaliteta

Porodično gazdinstvo Savić iz Srednjih Zagona kod Bijeljine već godinama prodaje širok asortiman kvalitetnih proizvoda potrebnih za čovjekov organizam.

Kako kažu iz ovog gazdinstva, njihov cilj je da svojoj porodici i njima dragim ljudima obezbjede zdravu hranu dostojnu zdravog čovjeka.

-Pokazalo se da više od 97% bolesti nastaje zbog pogrešnog načina ishrane, te stresa prouzrokovanog ubrzanim načinom života. Pored uzgoja hrane mi takođe želimo da ostvarimo prirodni ciklus kruženja energije na našem domaćinstvu, čime želimo otvariti energetsku efikasnost, pozitivno uticati na prirodno okruženje i omogućiti kvalitetan život. Pored toga zamisao nam je i da život ponese neki smisao kao što su imali naši preci, spoznaja životne filozofije kao i zakona prirode i zdravih principa života – istakao je Miladin Savić.

U njihovom domaćinstvu se mogu pronaći lješnaci, aronija, jagoda kao i dosta drugog voća i povrća potrebnog za kvalitetnu ishranu jednog domaćistva. Osim toga, porodica Savić u svom gazdinstvu prodaje i ulja od kokosa, lana, ricinusa, bundeve, a cjelokupan asortiman možete kupiti ovdje.

Pored toga sami pravimo i matične sokove i hladno cijeđena ulја koja koristimo i kao hranu i kao lijek.Dijelujuci u skladu sa zakonima prirode želja nam је da takode afirmišemo i druge lјude da i sami počnu da žive u skladu sa prirodom i po prirodnim principima – zaključio je Savić.

 

(SrpskaInfo)

2 thoughts on “Već godinama se brinu o zdravlju: Porodično gazdinstvo Savić kod Bijeljine proizvodi ulja i prodaje domaće proizvode visokog kvaliteta

  1. Kvalitetno i zdravo. Kao stariji čovjek sa zdravstvenim problemima, koristim nekoliko proizvoda. Zdravlje se popravlja i nastavljam….

  2. Prvi komentar nije objavljen. Ponavljam se. Kao stariji čovjek sa zdravstvenim problemima, imao sam sreće da poznajem Miladina. Njegovi proizvodi mi održavaju i poboljšavaju zdravstvene parametre. Kvalitetno i zdravo, pomaže.

Comments are closed.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!