SUTRA I U ČETVRTAK NERADNI DANI

U Republici Srpskoj sutra i u četvrtak, 2. maja, biće neradni dani jer se obilježava Međunarodni praznik rada.

U dane praznika Republike ne rade republički organi i organizacije, organi jedinice lokalne samouprave, preduzeća, ustanove i druge organizacije i lica koja profesionalno obavljaju uslužne i proizvodne djelatnosti, navodi se u saopštenju iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave.

PRODAVNICE SUTRA RADE DO PODNE

U Bijeljini će sutra, na Međunarodni praznik rada, biti otvorene samo prodavnice sa prehrambenom robom, mesare i ribare, i to najduže do 12.00 časova, najavljeno je iz Gradske uprav

U četvrtak, 2. maja, i na Dan pobjede nad fašizmom 9. maja mogu da rade privredna društva i preduzetnici, kao i prodajna mjesta “Lutrije Republike Srpske”, najduže do 15.00 časova.

U odluci o radu u dane republičkih praznika navodi se da apoteke, prodavnice pogrebne opreme, veterinarske ambulante i ugostiteljski objekti mogu da rade redovno radno vrijeme

Radi zadovoljenja neophodnih potreba građana zdravstvene ustanove i preduzeća za snabdijevanje vodom, električnom energijom, prevoz putnika i vatrogasna jedinica u Bijeljini imaju obavezu da organizuju rad u obimu koji zadovoljava funkcionisanje njihove osnovne djelatnosti i za vrijeme trajanja republičkih praznika.

Izvor: Arena

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!