Napad na policajce i u centru Bijeljine

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, lišili su slobode lice inicijala S.W. (1990) državljanin NJemačke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ i krivično djelo „neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Naime, policijski službenici su jutros oko 02,15 časova, u Majevičkoj ulici izvršili kontrolu lica inicijala S.W.  te prilikom pregleda pronašli dva komada presovane opojne droge „Hašiš “, ukupne težine 32,5 grama.

Prilikom primjene policijskih ovlaštenja osumnjičeno lice je fizički napalo policijske službenike PS Bijeljina 2, nanijevši im tjelesne povrede.

Policijski službenici nastavljaju sa daljim aktivnostima u cilju kompletiranja i dokumnetovanja predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaji za počinjena krivična djela „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ i „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

U toku 2018. godine, Policijska uprava Bijeljina je evidentirala tri krivična djela napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Policijska uprava Bijeljina osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se suzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!