Zvorničanin doveo radnike iz Bangladeša

Zvorničanin Ivo Jokić doveo je radnu snagu iz Bangladeša.

Za radnike iz Bangladeša, naprimjer, koje je, u nedostatku kvalificirane radne snage, doveo i zaposlio Ivo Jokić, vlasnik i direktor  poznate  građevinske firme  “Invest d.o.o” iz Zvornika.

Prvo je na njegovo gradilište u Višegradu stiglo desetak Bangladešana. Jokić kaže da su se pokazali kao vrijedni i odgovorni radnici, pa je to otvorilo put za dolazak drugih njihovih kolega iz ove daleke siromašne zemlje.

– Naši građevinci su oduvijek važili za dobre majstore  – zidare, tesare, armirače, keramičare… pa je problem odlaska radne snage na Zapad najviše pogodio upravo građevinski sektor. I moja se firma suočila s time baš kad sam imao ugovorene poslove. Posla je bilo, ali nije bilo majstora. Preko prijatelja sam saznao da u Bangladešu mogu pronaći radnike profila koji  su mi potrebni. Nisam imao drugi izlaz,  nego otputovati u Bangladeš – kazao je Jokić.

Baš tamo je brzo sklopio poslove. Radnici su nakon administrativne procedure brzo stigli u BiH.  Jokić ne krije da je izuzetno zadovoljan njihovim odnosom prema radu.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!