Vaskršnji prijem za najmlađe Ugljevičane

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić organizovao je danas vaskršnji prijem za djecu iz ugljevičkih Vrtića “Duško Radović” i “Mali Princ”.

Nakon prijema na kome su djeci darovana jaja, simbol Vasrksa, i knjige vrtićima, Perić je izrazio zadovoljstvo jer je u ovoj opštini sve veći broj djece u predškolskim ustanovama. 

“Radost Vaskrsa dijelimo sa najdražim gostima, našim najmlađim sugrađanima, a radujemo se i sve većem broju djece kako u predškolskim tako i u školskim ustanovama u našem Ugljeviku”, rekao je Perić novinarima. 

On je istakao da je važno da se održi stanovništvo u ovom kraju i dodao da je važno stimulisati natalitet stanovništva. 

“Opština Ugljevik ima posebne mjere stimulacija nataliteta, a naš cilj je da to činimo jooš intenzivnije u narednom vremenskom periodu”, rekao je Perić. 

Djeca su tokom boravka izrecitovala Vasrkšnju pjesmicu, a mališani iz vrtića “Duško Radović” su načelniku Periću poklonili mladunče zeca. 

Prijemu su, osim direktora i vaspitačica ovih predškolskih ustanova, prisustvovali predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić i zamjenik načelnika ove opštine Cvjetana Dragonjić. 

Izvor: Srna

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!