Valentina Mec: Muzika je moj život

Kada je prvi put “pustila glas” znala je da je muzika njen život. To je i dokazala na brojnim takmičenjima na kojima je učestvovala, ali i izborom da upiše muzičku školu.

Valentina Mec, djevojka je koja je i glasom i stasom osvojila publiku, a trenutno i dalje gospodari scenom u jednom muzičkom takmičenju.

Valentina kaže da je najteže naći pjesmu za takmičenje, s obzirom da je većina istih ili sličnih interesovanja, ali uz male konsultacije uglavnom dobije ono što želi. U zavisnosti od tema i potreba se prilagođava muzičkom izboru, zahvaljujući glasu koji može da iznese sve. Ipak, kada je sama kod kuće, rok je njen izbor.

Trenutno najpopularnija forma na internetu jesu kaveri, obrade popularnih pjesama, koje ova mlada djevojka obožava. Nerijetko se za nju kaže da joj je život dao sve i da je jedna od rijetkih koja ima intelekt, talanat i ljepotu. Valentina kaže da sebe ne doživljava tako, ali da joj komplimenti prijaju. U toku takmičenja različiti žanrovi su zahtjevali i modne kombinacije koje bi ih pratile.

Nerijetko je nosila i kreacije iz rodnog grada, mada kaže da je privatno obična djevojka koja uživa u ležernijoj garderobi. Pred ovom mladom djevojkom u narednom periodu stoje preostali krugovi takmičenja, obećava i dalje druženja preko interneta, kavere, dok je sledeće godine očekuju nešto ozbiljnije obaveze, poput upisa na fakultet, a njen izbor je ili muzička akademija ili produkcija.

Izvor: BNTV

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!