SOCIJALISTIČKA PARTIJA BIJELJINA podijelila više od 500 paketića (foto)

Gradski odbor Socijalističke partije Bijeljina danas je organizovao podjelu više od 500 novogodišnjih paketića za djecu.
Podjela pekatića bila je u Centru za kulturu “Semberija”, a prije same podjele, pozorište “Maslačak” izvelo je predstavu za mališane.

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Bijeljina Nedeljko Jović rekao je da je riječ o tradicionalnoj akciji ove partije, pred novogodišnje i božićne praznike, te istakao da će ove godine biti podijeljeno ukupno oko 700 paketića, u organizaciji bijeljinskog Gradskog odbora.

“Danas smo paketiće podijelili i na Odjeljenju pedijatrije bijeljinske Bolnice. U naredna dva, tri dana dijelićemo paketiće i preko savjeta mjesnih zajednica”, pojasnio je Jović.

Jović kaže da učešće u akciji raduje sve socijaliste.

“Moramo voditi računa o našim najmlađima, o našoj djeci, jer oni znače opstanak RS. Cilj nije samo podjela paketića, nego i druženje, da djeca imaju i prava i obaveze, kao što smo i mi imali kad smo bili mlađi, i da malo promijenimo način njihovog razmišljanja, kako bi postali bolji i sretniji ljudi”, rekao je Jović.

Potpredsjednik Socijalističke partije Dalibor Stević čestitao je Gradskom odboru Bijeljina na organizaciji današnje manifestacije.

“Mi tradicionalno, u svim našim odborima, organizujemo ovakve manifestacije. Praznici donose lijepe dane i mi nastojimo da naše najmlađe sugrađane obradujemo poklonima. Danas je ovdje prepuna sala. Tu su zadovoljna djeca i zadovoljni roditelji, što je, zaista, jako lijepo vidjeti”, istakao je Stević.

Stević kaže da  u Socijalističkoj partiji smatraju da akcenat ne treba da bude samo na uskopolitičkim temama, nego da je neophodno da se vodi računa o građanima, naročito najmlađima, koji su, kako kaže,  budućnost svake nacije i države, pa tako i RS.

Izvor: desavanjaubijeljini.com

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!