POGINUO VOZAČ „RENOA“, ROLNA LIMA TEŠKA OKO DEVET TONA SMRVILA AUTO

U nesvakidašnjoj, ispostaviće se tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u četvrtak, oko 16.30 sati u selu Milavčići na regionalnom putu Kraljevo – Kragujevac, poginuo je 37-godišnji vozač automobila „reno tvingo“ sa teritorije Vrnjačke Banje.

Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila kada je iz tovarnog dela šlepera novopazarske registracije, koji se kreatao prema Kraljevu, u blagoj krivini iz još neutvrđenih razloga ispala rolna lima, teška oko devet tona, i pala direktno na „reno“, vrnjačke registracije, koji je dolazio iz suprotnog pravca, a zatim se dalje otkotrljala rušeći pred sobom zaštitnu ogradu kraj puta i saobraćajnu signalizaciju.

Tom prilikom, u gotovo potpuno smrskanom „renou“ vozač je zadobio teške povrede zbog kojih je, uprkos naporima lekara da mu spasu život, ubrzo i preminuo.

Zbog udesa i uviđaja pripadnika kraljevačke saobraćajne policije, saobraćaj je na ovoj deonici puta kratkotrajno bio u potpunom prekidu, a potom se jedno vreme odvijao naizmenično jednom saobraćajnom trakom.

Više okolnosti pod kojima se ova nesvakidašnja nezgoda dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

(Večernje novosti)

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!