Nik Vujičić – čovjek koji dokazuje da nemoguće može postati moguće

Kada je imao samo osam godina pokušao je izvršiti samoubistvo. Danas od njega uče milioni ljudi. Kako živjeti život “punim plućima” došao je podijeliti i s Banjalučanima. Nik Vujičić, jedan od najvećih svjetskih motivacionih govornika došao je Republiku Srpsku.

Posjetio je 73 države, pričao pred milionskom publikom, sada je o životnim izazovima govorio i u Banjaluci.  

Nika Vujičića mnogi nazivaju čudom od čovjeka. Rođen je 1982. godine bez ruku i nogu i nije bilo nikakvog medicinskog objašnjenja za njegovo stanje. Kroz bezbrojne izazove i prepreke, uspio je da svojim svakodnevnim primjerom dokaže kako nemoguće postaje moguće.

Nastarije je dijete srpskih izbjeglica Borislava i Duške Vujičić koji su se 1964. godine doselili u Australiju. Sa načinom života na Balkanu itekako je upoznat.

Vujičić je završio dva fakulteta, a uprkos preprekama svakodnevno uživa u plivanju, igranju golfa, fudbalu i drugim aktivnostima. U srećnom je braku i otac je četvoro djece, dva dječaka i dvije djevojčice.

Nik Vujičić sinoć je motivacioni govor držao u Sportskoj dvorani Borik u Banjaluci pred više od tri hiljade ljudi. Danas se sastao sa zvaničnicima Republike Srpske.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!