Nije želio raskid pa oteo bivšu curu

Završetak emotivne veze sa dvadesetogodišnjakinjom teško je podnio dvadesetdvogodišnji Banjalučanin Marko Stanković, koji je po svaku cijenu htio zadržati bivšu djevojku pa ju je u banjalučkom naselju Lazarevo nasilno uvukao u automobil i odvezao u obližnju ulicu, primoravajući je da nastavi vezu s njim, saznaju “Nezavisne”.

Nije poznato koliko su prije toga oni bili u emotivnoj vezi.

Brzom intervencijom građana i policije mladić je ubrzo uhapšen, a djevojka je, kako saznajemo, pronađena nepovrijeđena u automobilu pasat, u kojem je bila s njim.

Naime, sve se odigralo u četvrtak u Ulici Ivana Kosančića u naselju Lazarevo u Banjaluci, kada su građani vidjeli da je mladić nasilno uvukao djevojku u auto, te su slučaj prijavili policiji.

Odmah po prijavi postupila je i policija, koja ih je ubrzo pronašla na parkingu u pasatu u obližnjoj Ulici Branka Popovića, u blizini tržnog centra koji se nalazi u pomenutom naselju, gdje je osumnjičeni mladić uhapšen.

Kako su saopštili iz PU Banjaluka, utvrđeno  je da je mladić bio u emotivnoj vezi sa djevojkom i da ju je nasilno uvukao u automobil.

Osim toga, od djevojke je čak i oduzeo mobilni telefon i novac, pokušavajući da je primora da nastave vezu.

Kako su naveli iz Policijske uprave Banjaluka, oko pola sata iza ponoći identifikovali su, pronašli i uhapsili Banjalučanina M.S., a sumnjiče ga da je izvršio krivično djelo protivpravno lišenje slobode.

Ističu da je o svim okolnostima upoznat dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenog za pomenuto krivično djelo.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!