KAMIONOM USMRTIO PJEŠAKA Pijani vozač iz Kneževa uhapšen samo pola sata poslije nesreće

Vozač kamiona Momir D. iz Kneževa uhapšen je sinoć zbog sumnje da je ranije izazvao saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Banjaluka – Kneževo u kojoj je usmrtio pješaka Draženka Stanarević (49) iz Ljubačeva, potrđeno je za Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da su saradnjom policijskih stanica Kneževo i Čelinac ubrzo poslije nesreće uhapsili M. D. iz Kneževa, osumnjičenog da je izvrišio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.Prema nezvaničnim informacijama on je bio pijan, ali je u policiji odmah negirao da je on usmrtio pješaka.

– U ponedjeljak oko 20.55  na regionalnom putu Banjaluka – Kneževo u mjestu Memići, dogodila se saobraćajna nesreća kada je nepoznati vozač usmrtio pješaka i pobjegao – rekla je portparol PU Banjaluka Marija Markanović.

– Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužialc, a policijski službenici blagovremenom reakcijom, iste večeri oko 21.15 u mjestu Otlovići kod Kneževa zaustavili kamion „man“ kojim je upravljao M. D. i on je osumnjičen da je učestvovao u ovoj nesreći – istakla je Markanovićevia.

Ona je dodala da je kod vozača utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!