Filmska potjera u Novom Travniku: U rijeci završio automobil policije, ali i bjegunaca

U novotravničkom naselju Stojkovići noćas se odbijala prava drama, kada su tokom policijske potjere za vozilom koje se nije zaustavilo na policijski znak, ali su i bjegunci, ali i policajci automobilima završili u rijeci Grlonici.

Naime, u rijeci Grlonici na dijelu u poplavama srušenog mosta završila su dva automobila od kojih je jedan policijski. Naime, nezvanično patrola s područja opštine Travnik pokušala je u Travniku zaustaviti automobil s nepripadajućim registarskim oznakama u kojem su bila dvojica Novotravničana koji su se oglušili na policijske signale i dali se u bijeg prema Novom Travniku.

Policija je krenula u potjeru sve do Stojkovića, kada su bjegunci skrenuli lijevo prema osnovnoj školi.

Obzirom da nigdje na putu nije bilo znaka niti obavijesti da mosta nema, a travnički policajci našli su se na području na kojem se inače ne kreću, policijski dispečer nije ih uspio na vrijeme upozoriti na opasnost i oba automobila završila su u rijeci.

Srećom, niko nije zadobio teške tjelesne povrede, a koliko je zapravo pad u rijeku bio opasan dovoljne govore fotografije automobila nakon što su ih izvukli iz rijeke, prenosi drukciji.ba.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!