DJEČAK ROĐEN ŽIV, MAJKA GA ZADAVILA Jelena tek rođenog sina ubila i bacila u POLJSKI TOALET

Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu donijelo je rješenje o zadržavanju do 48 sati 29-godišnjoj Jeleni V. koja je osumnjičena za krivično djelo ubistvo djeteta pri porođaju. Obdukcijom tijela novorođenčeta utvrđeno je da je dječak rođen živ i da je disao nakon porođaja, a sumnja se da ga je majka rukama zadavila.

Kako smo pisali, Jelena V. (29) iz sela Belotić kod Osečine porodila se u noći između ponedjeljka i utorka pod još nerazjašnjenim okolnostima, a policija sumnja da je svog tek rođenog sina ubila, umotala u prsluk i bacila u poljski toalet. Po našim saznanjima,porodica nije znala da je ona u drugom stanju.

Jelenu, koja je inače majka dvoje djece, u bolnicu je dovezao je suprug Milan V. u Opštu zbog obilnog krvarenja, a ljekari su tokom pregleda utvrdili da se porodila nekoliko sati ranije, i to u sedmom mjesecu.

– Utvrđeno je da žena krvari jer se neposredno prije toga porodila. Ljekarima je, međutim, odbijala da kaže gdje je novorođenče, pa je o svemu obaviještena policija. Jelena V. ni inspektorima nije željela da kaže šta se dogodilo sa bebom, zbog čega se policija uputila u njeno domaćinstvo u Belotiću. Detaljnom pretragom imanja, u poljskom klozetu pronađena je najprije posteljica, kao i tragovi obilnog krvarenja. Potom je tijelo dječačića pronađeno umotano u prsluk u fekalijama poljskog klozeta – ispričao je za Kurir izvor.

Izvor: Srpska info

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!