Bijeljina: Tržišni inspektori na terenu

Tržišni inspektori na području grada Bijeljina će krenuti u kontrolu privrednih subjekata kako bi provjerili da li poštuju odluku o radnom vremenu, saznaje InfoBijeljina.

Informaciju je za naš portal potvrdio i Boban Jovičević, načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove Grada Bijeljina.

“Inspektori se mogu očekivati na terenu već od 12.00 časova u kontrolama kako bi provjerili da li se poštuje Odluka u kojoj je navedeno radno vrijeme privrednih subjekata za predstojeće praznike”, rekao je Jovičević. 

Prema Odluci Gradske uprave u Bijeljini će na Međunarodni praznik rada, biti otvorene samo prodavnice sa prehrambenom robom, mesare i ribare, i to najduže do 12.00 časova.

Navodi se i da apoteke, prodavnice pogrebne opreme, veterinarske ambulante i ugostiteljski objekti mogu da rade redovno radno vrijeme. 

Radi zadovoljenja neophodnih potreba građana zdravstvene ustanove i preduzeća za snabdijevanje vodom, električnom energijom, prevoz putnika i vatrogasna jedinica u Bijeljini imaju obavezu da organizuju rad u obimu koji zadovoljava funkcionisanje njihove osnovne djelatnosti i za vrijeme trajanja republičkih praznika.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!