Automobil podletio pod kamion, trojica poginula

Trojica muškaraca jutros su poginula u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Novi Sad – Subotica, prema Horgošu kod Žednika, u opštini Subotica. Poginuli su vozač “audija” – državljanin Austrije, suvozač – turski državljanin i putnik na zadnjem sjedištu sa austrijskim pasošem. Povređeno dijete prevezeno je u subotičku bolnicu.

Poginuli su putnici automobila austrijskih regstarskih tablica koji je zbog velike brzine podletio pod kamion, saznaje dopisnik RTS-a.

Teška nesreća se dogodila u 6.30 između Bačke Topole i Novog Žednika.

U saobraćajnoj nesreći povređeno je dijete koje je sanitetskim vozilom Vojske Srbije, prevezeno u subotičku bolnicu.  

Dječak star sedam godina primljen je sa povredama glave, i u stabilnom je stanju, potvrđeno je iz te ustanove. 

“U 7.40 primili smo dijete na dečju hirugiju radi praćenja stanja svijesti jer je zadobio potres mozga. Vitalno je stabilan”, rekao je dr Karolj Čakanj, dječiji hirurg iz Opšte bolnice u Subotici. 

Kako se prepostavlja, “audi” koji se kretao velikom brzinom “zakucao” se u teretni kamion. Vatrogasci su morali da prerežu automobil da bi izvukli tijela.

Poginuli su vozač “audija” A. S. (35) državljanin Austrije, suvozač, turski državljanin K. M. I. (54) i putnik na zadnjem sjedištu A.S. (49) sa austrijskim pasošem.

Tijela nastradalih prevezena su u Insitut za sudsku medicinu u Novom  Sadu na obdukciju. 

Normalizovan je saobraćaj na auto-putu Novi Sad – Subotica, kod Starog Žednika, koji se, zbog saobraćajne nesreće odvijao samo brzom trakom.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!