AMERIČKI KUTAK U BIJELJINI: Predstavljen program ličnog i profesionalnog usavršavanja za mlade

U Američkom kutku u Bijeljini sinoć je, zahvaljujući prenosu uživo iz Sarajeva, predstavljen novi BOLD program,  a prisutni su saznali detalje o novom programu ličnog i profesionalnog usavršavanja za mlade između  18 i 35 godina, sa posebnim akcentom na građanskom aktivizmu i preduzetništvu.

Dalibor Todorović iz Američkog kutka rekao je za portal „Dešavanja u Bijeljini“ da BOLD lideri provode projekte u svojim zajednicama i podržavaju se međusobno u naporima da postignu pozitivne promjene.

„Američka ambasada podržava BOLD lidere, nudeći obrazovne i kulturne razmjene, radionice i obuke u BiH, inicijalno finansiranje za obuke, te angažman i povezivanje sa istomišljenicima“, kaže Todorović.

Todorović napominje da cijeli program prati i veb sajt bold.ba, koji će služiti za povezivanje mladih stručnjaka, i zahvaljujući kojem će mladi moći da izaberu programe u kojima žele da učestvuju.

Praćenje ceremonije predstavljanja je organizovano u svih deset kutaka u BiH, a prisutni su imali mogućnost da glasaju za predložene projekte iz prvog ciklusa.

Izvor: desavanjaubijeljini.com

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!