Aktivnosti u obrazovanju regije Semberija

Dana 15.05.2019. godine održan je sastanak Aktiva direktora srednjih škola sa početkom u 11.00 časova u prostorijama JU Ekonomska škola u Bijeljini.

Glavni razlog sazivanja Aktiva direktora jeste analiza stanja izazvanog obilnim padavinama na području Semberske regije. Analizom je utvrđeno da nema razloga za paniku, vodostaj rijeka se smanjio prilikom prestanka padavina. Najveći vodostaj imaju rijeke Drina i Sava, ali nema rizika od izlivanja te dvije rijeke. Naravno, svakodnevno ćemo pratiti dešavanja na terenu i na osnovu istih donositi zaključke i odluke.

Na sastanku sa Aktivom direktora srednjih škola bio je prisutan predstavnik Gradske uprave Grada Bijeljina. “Sigurnost đaka nam je na prvom mjestu, tako da ćemo nastaviti nadgledati vodostaj rijeka. Nema razloga za brigu te će se neometano nastaviti rad u školama” istakao je direktor Ekonomske škole i predsjednik aktiva Duško Đurić.

Nakon sastanka Aktiva direktora srednjih škola, direktor Ekonomske škole Bijeljina organizovao je prijem za učenike i profesore koji su ostvarili zapažene rezultate na Republičkim takmičenjima.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!