Zvijezda 09 startovala sa pripremama

Zumbul izvršio prozivku

U prostorijama Fudbalskog kluba Zvijezda 09 održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen novi trener kluba, Zumbul Mahalbašić, a nakon toga počele su i pripreme ovog kluba za novu sezonu.

“Prije svega želim pozdraviti navijače Zvijezde 09. Iskreno se nadam da ćemo opravdati njihova očekivanja i nadam se da će ova ekipa u narednom prvenstvu pružati igre baš onakve kakve oni žele. Mi ćemo se istinski truditi, iako to zvuči onako kao floskula, da svojom borbom i dobrom igrom zaslužimo svaki njihov aplauz”, rekao je Mahalbašić.

Predsjednik FK Zvijezda 09, Boris Stanišić, poručio je kako će se tim pripremati kao da igra Premijer ligu, dok se čeka odluka Fudbalskog saveza BiH.

“Zvijezda 09 ne odustaje. Još uvijek smo puni neizvjesnosti i očekivali smo da se ranije riješi. Iako znamo na čemu smo. Kasnimo za nekoliko ekipa danima, a Izvršni odbor FS BiH čekamo da donese odluku. To će se morati dogoditi u narednim danima. Mi se pripremamo kao da ćemo igrati Premijer ligu, iako ne znamo to. Gdje god da budemo igrali, isto ćemo se pripremati i moramo raditi. Zvijezda 09 ne odustaje da bude predstavnik Premijer lige. Ako to ove godine ne budemo, imamo za cilj da to napadnemo već ove godine i nadam se da će nam se ciljevi ostvariti”, rekao je prvi čovjek Zvijezde 09, Boris Stanišić.

Nakon konferencije za medije fudbaleri Zvijezde 09 odradili su prozivku i prvi trening. Treningu su prisustvovali gotovo svi članovi rukovodstva kluba, uključujući i novog trenera, Zumbula Mahalbašića.

Moja Bijeljina.com

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!