TRI MEDALJE KJOKOŠIN KARATISTIMA KLUBA “TRB” NA MEĐUNARODNOM TURNIRU

Kjokošin karate klub “TRB” iz Bijeljine, kao dio reprezentacije Republike Srspke, osvojio je proteklog vikenda tri medalje na međunarodnom turniru u Beogradu.

Predsjednik ovog kluba Igor Ranković rekao je Srni da su David Zorić i Mihajlo Mićanović, u kategoriji kadeta, osvojili dvije zlatne medalje, a Borislav Tešić srebrnu.

Prema njegovim riječima, mlađi dio reprezentacije iz Kjokošin kluba “Grčica” iz Brčkog na ovom takmičenju osvojio je tri zlatne, jednu srebrnu i četiri bronzane medalje.

Na turniru “Trofej Beograda 2019”, koji je održan u subotu, učestvovali su karatisti kjokošin stila iz Rumunije, Bugarske, Mađarske, Srbije i Republike Srpske.

Karatisti kluba “TRB” 12. oktobra osvojili su i dvije srebrne i tri bronzane medalje “osu” na prestižnom turniru u Bratislavi, u Slovačkoj. Tada je Mihailo Ranković osvojio srebrnu medalju, a Konstantin Ristić i David Zorić bronzanu.

Klub “TRB” član je Svjetske karate organizacije Šinkjokušin i ima licencu za rad ove najveće svjetske organizacije u ful-kontakt karateu, sa 96 zemalja članica.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!