Srpski teniser maestralno startovao na Vimbldonu

epa07687223 Novak Djokovic of Serbia celebrates a set point winner against Philipp Kohlschreiber of Germany in their first round match during the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis Club, in London, Britain, 01 July 2019. EPA-EFE/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

Novak Đoković, na sjajan način, pobjednom protiv Filipa Kolšrajbera sa 3:0 (6:3, 7:5, 6:3) došao je do trijumfa i plasmana u drogo kolo Vimbldona.

Kolšrajber je osvojio prvi set u meču protiv Đokovića, ali je onda najbolji svjetski teniser uz dva brejka i dva poena na svoj servis došao do četiri vezana poena i poveo sa 4:1. Do kraja ovog seta oba igrača bila su uspješna na svoj servis, novak je u osmom gomu imao jednu brejk i set loptu, nije je iskoristio, ali je u narednom gemu na svoj servis osvoio poen i dobio prvi set sa 6:3.Kolšrajber je mnogo bolje otvorio drugi set, prvi došao do brejka za vođstvo od 2:0, ali je srpski as odmah napravio ribrejk.  Do brejka koji je odlučio ovaj set Novak je stigao u pretposljednjem gemu za vođstvo od 6:5, a onda je na svoj servis došao do pobjede od 7:5.

U trećem setu Nijemac se držao do rezultata 3:3, a onda je Novak došao do brejka, pa na svoj servis osvojio poen maksimalnim rezultatom za 5:3, a onda je još jednim brejkom potvrdio trijumf.

U drugom kolu Novak će igrati protv Amerikanca Denisa Kudle.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!