RADNIK SUTRA GOSTUJE U ŠIROKOM: BIJELJINCI TRAŽE PRVE BODOVE NA STRANI

Fudbaleri Radnika, svoj meč trećeg kola Premijer lige BiH igraju sutra od 20,30 časova, kada će gostovati kod ekipe Širokog.

https://opel.acneskovic.com/aktualne-ponude/odlicna-ponuda-za-opel-movano

U duelu dva tima koja su ove sezone igrala u evropskim takmičenjima Radnik će pokušati da dođe do prvih bodova u gostima. Defanzivac Pavle Sušić ističe da je njegov tim potpuno spreman i da očekuje kvalitetnu fudbalsku predstavu.

– U Široki Brijeg putujemo da se nadigravamo i pokušamo stići do pobede, pa je sigurno da se nećemo braniti. Poslije pobjede protiv Tuzla Sitija imamo ogromno samopouzdanje, ali smo svjesni da nas čeka izuzetno težak zadatak zbog činjenice da je gostovanje u Širokom Brijegu jedno od najtežih u ligi. Oni su tradicionalno nezgodan domaćin koji na svom terenu imaju pozitivan skor protiv svih timova u Premijer ligi BiH. Bez obzira na to na poslednja dva gostovanja smo ostali neporaženi, a u poslednjih pet mečeva tri su završena nerešeno, dok su oba tima ostvarila po jednu pobedu. Naš najveći adut je to što nismo puno mijenjali ekipu u odnosu na prethodno prvenstvo i da smo već posle dva kola dobro uigrani. Ukoliko ponovimo igru kao u prvih pola sata protiv Tuzla Sitija možemo se nadati dobrom rezultatu na vrućem gostovanju – rekao je Sušić.
Trener Mladen Žižović u ovom susretu neće moći da računa na lakše povređenog defanzivca Ivana Šuberta.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!