Panteri sjajni u Trebinju

Na prvenstvu Republike Srpske za kadete i mlađe pionire koje je održano u Trebinju, džudisti Pantera zabilježili su zapažene rezultate.

Prvenstvo je bilo izbornog karaktera za Gimnazijadu koja će biti održavana u Kini pred kraj godine.

U sveukupnom plasmanu, kadetkinje Pantera ostvarile su prvo mjesto, kadeti su bili četvrti dok su mlađi pioniri bili treći.

U pojedinačnim plasmanima prva mjesta u konkurenciji kadeta ostvarili su Milan Dobranić, Vanja Macan i Mikica Đurić. Srebrom su se okitili Valentina Živanović i Simon Malinović dok su treća mjesta osvojili Nikola Stanojlović, Radoslav Petrović, Milica Đurić i Dajana Radić.

Kod mlađih pionira zlatom su se okitili Maksim Petrović i Strahinja Vučković, a treća mjesta su osvojili Nikola Nešković i Vera Pavičević.

Nakon završenog prvenstva za kadete i mlađe pionire održan je Međunarodni memorijalni turnir “Miloš Mrdić” gdje su takođe ostvareni zapaženi rezultati.

Zlatom su se okitili Milica Hrdžić, Jovana Đurić, Vasilije Hrdžić i Ivan Čolić. Srebrenu medalju osvojila je Slađana Rodić.

Sa sigurnošću možemo da kažemo da su Panteri imali uspješan vikend u Trebinju i da su na pravi način prezentovali Grad Bijeljinu kao i svoj klub.


Izvor: mojabijeljina.com

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!