OGLASILA SE SLOGA: HVALA PUBLICI KOJA JE PRISUSTVOVALA LAKRDIJI I CIRKUSU U REŽIJI ZORANA GRBIĆA

Sloga iz Gornjeg Crnjelova nije uspjela da savlada Borac iz Banja Luke u borbi za Premijer ligu, te i dalje ostaju sa zaostatkom za Banjalučanima, ali ako im je za utjehu razlika je ostala ista.

Nakon utakmice, u kojoj je Sloga oštećena za gol, kojeg je Zoran Grbić poništio zbog navodnog prekršaja u napadu, oglasio se i klub iz Gornjeg Crnjelova koji se zahvaljuje publici što je prisustvovala lakrdiji i cirkusu u režiji Zorana Grbića.

– Derbi 19. kola, ali i cijelog prvenstva, između našeg tima i fudbalskog kluba ‘Borac’ iz Banja Luke završen je bez golova.
A trebalo ih je biti.
I bilo ih je.

Dva nedosuđena kaznena udarca za naš tim, kao i poništen gol čist kao suza, samo su dio namjere sudije Grbića i njegovih nalogodavaca da zeleni teren ne bude mjerilo kvaliteta.

Više nema dileme, Sloga iz Gornjeg Crnjelova ima najbolji tim u Prvoj ligi Republike Srpske.
Pokazali smo to i juče.

Hvala mnogobrojnoj publici koja je do posljednjeg mjesta ispunila stadion u Velikoj Obarskoj i koja je, nažalost, prisustvovala jednoj velikoj lakrdiji i cirkusu u režiji Zorana Grbića.
Hvala svima koji nam šalju riječi podrške, a vjerujte da nema kraja iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine iz koga nam ne dolaze poruke.

Sloga će iz ovoga izaći samo jača.
Riječ predaja ne postoji u našem vokabularu.
Nastavljamo da se borimo za prvo mjesto, za ulazak u Premijer ligu, ali isključivo na častan, moralan i sportski način, poručuju iz Sloge.

SportDC

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!