Novi kapiten Zvezde – Marko Marin

MARKO MARIN fudbaler Crvene zvezde na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Zemuna na Gradskom stadionu Zemun, Beograd, 07.10.2018. godine Foto: MN PRESS Fudbal, Crvena zvezda, Superliga Prvenstvo Srbije, Zemun

Uz “desetku”, crveno-bijeli povjeriće svom najboljem igraču i kapitensku traku.

Crvena zvezda saznala je u utorak i srijedu potencijalne rivale u borbi za Ligu šampiona (Suduva, pa eventualno pobednik dvomeča Helsinki-Toršavn), a potom je razjasnila ko će na terenu povesti ekipu u te utakmice.

Portal “Mozzart sport” prenio je u srijedu izjavu generalnog direktora šampiona Srbije, Zvezdana Terzića, da će nasljednik Nenada Milijaša u ulozi kapitena biti isti igrač koji će zadužiti i njegov broj – “desetku”.

Novi kapiten biće Marko Marin. Već od danas. Obavili smo razgovor sa njim, nadamo se da će odigrati još bolje i sa više strasti“, izjavio je Terzić, uz objašnjenje da su blizu odlaska Lorenco Ebesilio, Filip Stojković i Vujadin Savić, koji je prošle sezone bio zamjenik Milijaša.

U razgovoru o prelaznom roku, Terzić je rekao da bi naredni dani mogli da donesu novosti u Zvezdi.

Sa druge strane, generalni direktor crveno-bijelih otkrio je i koliko je do sada zarađeno, uz informacija da “ima ozbiljnog interesovanja za Milana Pavkova”.

Ovog ljeta smo već inkasirali 7.000.000 evra. Zaradili smo četiri miliona od Joveljića, za Aleksu Terzića smo uzeli 1,78 miliona evra. Tu je i trening kompenzacija za Luku Jovića u iznosu od 1,8 miliona evra. To je dokaz da prepoznajemo tržište. Mi smo ti koji donosimo odluke (Milojević, Mrkela i Terzić, prim. novin) i mi smo ti koji pratimo tržište. Realnost Crvene zvezde je takva. Osposobili smo se da možemo sami da izdržavamo klub, da ne budemo na terenu državi i poreznicima”, dodao je Terzić, a prenio “Mozzart sport“.

Ekipa Vladana Milojevića odigraće prvu kontrolnu utakmicu u Austriji ove srijede, protiv Vindirgaršstena.

Izvor: Mondo


This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!