Mladen Krstajić ponovo izabran za predsjednika FK Radnik

Na juče održanoj sjednici Skupštine FK “Radnik” u prostorijama Gradske uprave u Bijeljini, Mladen Krstajić dobio je povjerenje delegata za novi četvorogodišnji mandat.

Prihvatajući mandat, aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Srbije, svoj ostanak u klubu uslovio je ispunjavanjem obećanja Gradske uprave da do kraja godine instalira reflektore i izgradi teren sa vještačkom travom na Gradskom stadionu  koji je u nadležnosti grada ili će se, u suprotnom, kompletan Upravni odbor povući iz kluba.

Izbornoj skupštini prethodila je redovna godišnja, na kojoj je Krstajić u ime prethodnog saziva UO podnio izvještaj o radu. On je naglasio da je izvršni organ, u protekle četiri godine, uspio da ostvari najznačajnije sportske rezultate u istoriji kluba, izmiri dugovanja od oko 215.000 KM, koja je zatekao, te da klub pozicionira kao jedan od najstabilnijih u BiH.

Krstajić je naglasio i da je gradski interni revizor, na osnovu “čaršijskih priča”, početkom godine vršio kontrolu poslovanja kluba , te podvukao da ukoliko se utvrdi bilo kakva neregularnost svu odgovornost preuzima na sebe.

On je iznio tvrdnju da, nasuprot tome, članovi UO pozajmljuju lična sredstva za normalno funkcionisanje kluba, a da se ta dugovanja izmiruju po ostvarenim transferima igrača.

Skupština je donijela i odluku o izmjenama Statuta, prema kojima će ubuduće najviši organ kluba činiti 21, umjesto dosadašnjih 31 delegata, dok će Upravni odbor brojati 7, u odnosu na dosadašnih 13 članova.

U narednom mandatu Upravni odbor FK „Radnik“ činiće: Ljubomir Stević generalni direktor “Monaco” D.O.O, primarijus dr Slobodan Lovrić, Milenko Zupur, generalni direktor “Globus grupacije”, Predrag Perković, direktor AD “Vodovod i kanalizacija”, advokat Miloš Stevanović i predsjednik Mladen Krstajić.

Zanimljivo je da o terminu zasjedanja Skupštine javnost nije bila obaviještena, niti su joj prisustvovali predstavnici medija.

Izvor: Info Bijeljina

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!