LUKA Jović: ”Moj san se upravo ostvario”

epa07499912 Eintracht Frankfurt’s Luka Jovic (L) in action against Benfica players Alex Grimaldo (L), Jardel (2-R), and Ruben Dias (R) during the UEFA Europa League quarter final, firts leg soccer match between Benfica Lisbon and Eintracht Frankfurt in Lisbon, Portugal, 11 April 2019. EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Luka Jović je u utorak ostvario transfer karijere, jer je za 60 miliona evra iz Ajntrahta prešao u Real iz Madrida i tako je postao najskuplje plaćeni srpski fudbaler svih vremena.

Samo dan kasnije nakon prelaska u redove kraljevskog kluba, mladi napadač je odlučio da se putem društvenih mreža oprosti od Ajntrahta, čiji je dres sa velikim uspJehom nosio prethodne dve godine.

– Dragi navijači Ajntrahta, kao što se već pročitali, prešao sam u Real Madrid. Naravno, želIo bih da iskoristim šansu da vam se još jednom obratim sa par reči. Zaista sam uživao u prethodne dvIJe godine u Frankfurtu. Upoznao sam mnogo sjajnih ljudi i igrao sam u fantastičnom klubu, koji mu uz navijaače predstavlja nešto zaista posebno – počeo je Luka Jović.

Zatim se sjajni fudbaler prisjetio svih uspjeha u sada već bivšem klubu.

– Možemo da budemo ponosni na sve ono što smo ostvarili. Nikada neću zaboraviti šta smo uradili uz vašu pomoć u Ligi Evrope. Najsvjetliji trentuak je svakako osvajanje Kupa prošle sezone u Berlinu. I zbog svega toga mi nije lako što napuštam Frankfurt. Bilo kako bilo, Real mi je otvorio velika vrata da postanem još bolji fudbaler. San svakog djeteta je da igra u tako velikom klubu. Moj san se upravo ostvario. Želio bih ovom prilikom da se zahvalim svima u klubu i sjajnim navijačima. Hvala vam što ste mi dali priliku da se razvijem kao čovjek. Hvala vam za svu podršku. Zauvek ćete zauizimati mesto u mom srcu – napisao je Jović na Instagramu.

Izvor: sport.blic.rs

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!