Košarkaši Budućnosti počeli sa pripremama za Prvu ligu RS

Košarkaši Budućnosti počeli su sa pripremama za novu takmičarsku sezonu u Prvoj ligi RS.

Trener  Dario Čojić izvršio je prozivku, a zatim su košarkaši počeli sa radom. Prvi dio priprema pod budnim okom stručnog tima Budućnosti, radiće na sticanju fizičke pripremljenosti, da bi u drugoj polovini septembra odigrali i nekoliko kontrolnih utakmicama.

– Pripreme ćemo odraditi u Bijeljini u našoj sali gdje imamo sve uslove za jedan kvalitetan rad. Prvi dio je baziran na sticanju kondicije, kroz trenažni proces kako vrijeme bude odmicalo igrači će polako podizati fizičku spremu. U drugom dijelu pripremnog ciklusa odigraćemo nekoliko prijateljskih utakmica, a protivnici su Spartans, Bratunac i Čelik, istakao je trener Budućnosti Dario Čojić.

 On je naglasio da tokom ljetne pauze nije bilo odlazaka iz kluba, ali da su na radaru mladi talenti iz BiH i Srbije.

-Roster za narednu sezonu još nije završen, jer radimo na tome da se pojačamo shodno našim mogućnostima. U radu sa prvim timom priključili smo nekoliko košarkaša iz mlađeg pogona, tako da se naš ”trend” u radu sa mlađim igračima i dalje nastavlja. Cilj nam je da pored prvog tima pojačamo konkurenciju i u mlađim kategorijama, rekao je na kraju Čojić.

SportDC

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!