KMF “Radnik-Siti” siguran na oproštaju od drugoligaškog društva

Iako današnja utakmica nije imala bodovnog značaja ni za domaće, a ni za goste (KMF “Radnik-Siti” je prošlo kolo i matematički obezbjedio titulu i plasman u veći rang) obje ekipe su pružile 100% svojih mogućnosti. Domaći su od početka nametnuli svoj stil igre i samo je bilo pitanje šta će semafor da pokaže nakon 40 odigranih minuta. U veoma korektnoj i fer utakmici, domaći futsaleri su pobijedili ekipu KMF “Dom sportova” iz Broda, rezultatom 10-1 i sezonu u Drugoj futsal ligi RS (grupa Centar) završili bez poraza (10 pobjeda i 2 neriješene).
Strijelci na današnjoj utakmici za ekipu KMF “Radnik-Siti” su bili Perica Trifković i Amir Zehić po tri gola, Muhamed Sajtanović dva gola, te Dejan Bogdanović i Miljan Odžaklić po jedan pogodak.
Ovom utakmicom bijeljinski futsaleri su spustili zavjesu na ovu futsal sezonu i na jesen ih čekaju novi izazovi i nastup u Prvoj futsal ligi RS.
Iskrene čestitke igračima, službenim licima i rukovodećoj strukturi KMF “Radnik-Siti” na osvojenoj tituli i dostojanstvenom predstavljanju našeg grada, te im želimo da i naredne godine na pravi način predstavljaju Grad Bijeljinu na futsal sceni Republike Srpske.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!