Karate šampion Aleksandar Živanović

Aleksandar Saša Živanović rođen je 2009. godine u Bijeljini, od 2017. trenira karate. Odličan je učenik i završio je V razred, što ga ne sputava u osvajanjima raznih turnira i tako se već svrstava u najbolje. Saša je reprezentativac BIH u svojoj kategoriji, bio je 3 puta šampion Republike Srpske kao i šampion regije, takođe je nedavno postao i prvak Srbije nakon čega je uslijedio poziv u reprezentaciju Srbije. Trenutno živi u Kojčinovcu, a od januara 2020. godine član je karate kluba “Šampioni sa Drine”. Njegovi treneri su Dragana Negovanović, a individualni trener je Brankica Negovanović koja je aktuelni vicešampion Evrope i reprezentativka Srbije.

Treniram karate već 3 godine, jako sam zadovoljan svojim dosadašnjim rezultatimakao i radom sa trenerima. Nadam se da ću nastaviti ovim tempom i ako Bog da jednog dana da budem šampion svijeta”- izjavio je za naš portal talentovani Aleksandar.

-Na jednom od turnira smo primjetili talentovanog Sašu i došli smo do zaključka da ga pozovemo i dovedemo u naš klub. Ja ću se truditi i prenijeti mu svo svoje umjeće i znanje iz oblasti karatea kako bi jednog dana bio na vrhu svijeta sa najjačim karatistima svijeta- izjavila je za naš portal Brankica Negovanović.

Aleksandar već sada u svojoj vitrini ima preko 100 medalja i pehara sa domaćih i međunarodnih takmičenja, mi mu želimo mnogo uspjeha u daljoj karijeri.

MojaBijeljina.com

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!