Jovićevi menadžeri prevarili Real i Barsu, evo koji su planovi mladog Semberca!

Ako je verovati katalonskom “Sportu” i Real Madrid je nakon Barselone odustao od Luke Jovića, golgetera Ajntrahta.

Kako tvrdi Sport, španski giganti smatraju da su iskorišćenim od strane menadžera Luke Jovića, kako bi povećali njegovu tržišnu vrednost. List navodi da su Ajntraht i agenti srpskog golgetera na račun španskih klubova podsticali glasine, kako bi dobili unosnije ponude, pa je kako stvari stoje malo verovatno da će Jović naredne sezone zaigrati u Madridu ili Barseloni. Njegov cilj su Bajern i Pari Sen Žermen.

Kako navode Katalonci, agenti srpskog internacionalca pominjali su sumu od 50 miliona evra za obeštećenja a kada su mediji počeli da pričaju o trci Barse i Reala, suma je porasla, pa sada Ajntraht traži 80 miliona.

“Sport”, koji je blizak Kataloncima pisao je da je Jovićev prelazak u Barsu tokom letnjeg prelaznog roka gotovo nemoguć. Oni su ga pratili tokom poslednje dve godine i želeli su da ga angažuju za cenu koja bi im bila prihvatljiva. Problem predstavlja činjenica da je Srbinova vrednih značajno porasla poslednjih meseci, pa Nemci nemaju nameru da ga puste ispod 80 miliona evra. 

Kada su to jasno poručili Kataloncima, oni su se povukli iz trke za srpskog golgetera. Potom su predstavnici Reala razgovarali sa Lukinim agentima, čak su i iz Ajntrahta potvrdili da je dogovor skoro postignut. Ali, navodno je i Real odustao, pa se uprava Ajntrahta nada da će Bajern i PSŽ dati ponudu koja se ne odbija.

Izvor: srbijadanas.com


This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!