Fenix Basket okupio preko 800 djevojčica i dječaka iz šest zemalja (video)

Na IV Međunarodnom mini basket festivalu “Srpska, zemlja košarke”, Fenix Basket bio je organizator festivala koji je okupio preko 800 djevojčica i dječaka iz šest zemalja regiona.

Video sa IV Međunarodnog mini basket festivala “Srpska, zemlja košarke”

“Ponosni smo što smo četvrti put za redom organizovali festival pod nazivom SRPSKA, ZEMLJA KOŠARKE. Ono što je bitno da se naglasi da je festival potpuno besplatan, kotizacija se ne plaća tako da roditelji i klubovi nisu imali nikakvih troškova” – naglasio je predjednik organizacionog odbrora Branimir Đokić.

Na festivalu odigrano je 84 košarkaške utakmice na mini basket koševima, a ono što je posebno zanimljivo je da su svi pojednici.

Pošto se radi o uzrastu koji nema takmičarsku katerodiju i ove godine odlučili smo se da su svi pobjednici, a u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbijom i Mini basket udruženjem Srbije svaki takmičar dobio je medalju, a klub pehar” – rekao je Đokić.

Turnir je podržala Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, Ministarsvo porodice, omladine i sporta, Tehnički remont Bratunac, Ministarstvo civilnih poslova BiH, Košarkaški savez Srbije i Mini basket udruženje Srbije, Prointer, Standard group, Sberbank kao i mnogobrojno sponzori – naglasili su iz organizacionog odbora.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!